Terug

Volg Vandaag Inside

Van de Beek in Champions League opnieuw in basis United

Van de Beek in Champions League opnieuw in basis United

4 nov 2020, 19:36

Donny van de Beek staat ook in het duel in de Champions League van Manchester United woensdagavond (18.55 uur) tegen İstanbul Başakşehir in de basis. Ook in het vorige Europese duel, dat thuis werd gewonnen van Leipzig, deed de oud-Ajacied van het begin mee. In de Premier League komt Van de Beek vooralsnog minder aan spelen toe.

Bij ManU zitten in Turkije onder meer spelers als Paul Pogba, David de Gea én de Nederlander Timothy Fosu-Mensah op de bank.

Manchester United won de eerste twee duels in de groepsfase, na ook al Paris Saint-Germain te hebben verslagen. Başakşehir heeft nog geen punt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.