Terug

Volg Vandaag Inside

'Van de Beek heeft twee opties uit de Serie A aankomende transferperiode'

'Van de Beek heeft twee opties uit de Serie A aankomende transferperiode'

2 okt 2021, 22:09

Donny van de Beek lijkt aankomende transferperiode definitief te vertrekken bij Manchester United. De oud-Ajacied hoopte dit seizoen eindelijk zijn kans te pakken onder trainer Ole Gunnar Solskjær, maar komt wederom weinig aan spelen toe. Volgens verschillende Italiaanse media hebben twee clubs uit de Serie A al geïnformeerd naar de middenvelder.

Afgelopen zomer kon Van de Beek al vertrekken bij United, maar de Engelse topclub liet hem niet gaan. Volgens onder meer Calciomercato en Football Italia hebben Internazionale en Juventus serieuze interesse in de middenvelder. De Italiaanse clubs zouden Van de Beek eerst willen huren voor een halfjaar, maar een optie tot koop is ook bespreekbaar. De 24-jarige middenvelder heeft nog een contract tot medio 2025 bij Manchester United.

'Stel dat het niet werkt, dan zijn de afspraken nu wat duidelijker dan vorig seizoen', liet zaakwaarnemer Guido Albers eerder weten bij Rondo over de situatie van Van de Beek. 'Dan kun je met elkaar bespreken hoe het verder moet. Hij moet gewoon gaan voetballen. Het is zuur dat hij niet eens meer bij het Nederlands elftal zat. Voor Donny is dat heel pijnlijk.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.