Terug

Volg Vandaag Inside

Van de Beek: 'Geen moeite met andere rol bij Manchester United'

Van de Beek: 'Geen moeite met andere rol bij Manchester United'

25 nov 2020, 10:00

Donny van de Beek hoorde dinsdag in een meer controlerende rol tot de uitblinkers bij Manchester United. De van Ajax overgekomen middenvelder had geen moeite met zijn taak tegen het Turkse Istanbul Basaksehir. 'Het ging lekker', zei de voetballer uit Nijkerkerveen na de 4-1-zege.

'Soms speel ik op de nummer 10-positie, soms heeft de coach me nodig in een meer controlerende rol. Het maakt me niet uit. Ook bij Ajax heb ik soms op deze positie gespeeld', vertelde Van de Beek op de website van zijn club die leidt in groep H met 9 punten uit vier duels. Van de Beek verving de Fransman Paul Pogba op diens positie achter Bruno Fernandes.

De 23-jarige middenvelder maakte een zelfverzekerde indruk. 'Onze eerste helft was erg goed, vooral de eerste 30 minuten. Na rust leden we te veel balverlies en gaven we wat kansen weg. Maar uiteindelijk kregen we de controle terug en maakten we nog een vierde doelpunt.' Pogba ontbrak vanwege een enkelblessure, liet coach Ole Gunnar Solskjaer na afloop weten.

De Champions League is woensdagavond vanaf 20.30 uur live te volgen bij SBS6 of via de livestream.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.