Terug

Volg Vandaag Inside

Van de Beek fit voor Ajax

Van de Beek fit voor Ajax

26 nov 2018, 19:22

ATHENE (ANP) - Donny van de Beek kan dinsdagavond gewoon met Ajax tegen AEK Athene uitkomen in de Champions League. ,,We oefenen zo met een fitte groep. Iedereen voelt zich goed", zei trainer Erik ten Hag vlak voor de afsluitende training van zijn ploeg in het olympisch stadion van de hoofdstad van Griekenland.

Van de Beek viel zaterdag nog geblesseerd uit in het gewonnen uitduel met NAC Breda (3-0). Het snelle herstel van de middenvelder is een meevaller voor Erik ten Hag. De trainer mist tegen AEK Athene wel de geblesseerde Hakim Ziyech en geschorste Nicolás Tagliafico. David Neres en Maximilian Wöber lijken de logische vervangers voor het afwezige duo.

Ajax plaatst zich bij een zege op AEK Athene na dertien jaar weer eens voor de achtste finales van de Champions League. Ook als Benfica niet wint van Bayern München overwintert de club uit Amsterdam op het hoogste Europese niveau.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, De Ligt, Wöber en Blind; Schöne, Van de Beek en De Jong; Neres, Dolberg en Tadic.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.