Terug

Volg Vandaag Inside

Van de Beek en Malacia op de bank bij debuutwedstrijd Ten Hag

Van de Beek en Malacia op de bank bij debuutwedstrijd Ten Hag

12 juli 2022, 14:00

Erik ten Hag laat bij zijn officieuze debuut als trainer van Manchester United Donny van de Beek en Tyrell Malacia buiten zijn basisteam. De twee Nederlanders zitten in Bangkok, waar United een oefenwedstrijd speelt tegen Liverpool, wel op de reservebank.

De Portugees Bruno Fernandes draagt de aanvoerdersband bij Manchester United, waar Cristiano Ronaldo ontbreekt. De aanvaller staat nog tot juni 2023 onder contract, maar zinspeelt op een vertrek nadat Manchester afgelopen seizoen als zesde in de Premier League eindigde en zich niet plaatste voor de Champions League.

Liverpool-coach Jürgen Klopp begint met veel jongelingen aan de ontmoeting met Manchester. Virgil van Dijk zit op de bank, net als zijn landgenoot Sepp van den Berg.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.