Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bronckhorst: zulke cadeautjes kunnen niet

Van Bronckhorst: zulke cadeautjes kunnen niet

16 mrt 2019, 23:24

ROTTERDAM (ANP) - Trainer Giovanni van Bronckhorst heeft zich geërgerd aan de manier waarop zijn ploeg de doelpunten weggaf in de verloren thuiswedstrijd tegen Willem II (2-3). ,,Zeker die tweede en derde goal gaven we cadeau, dat kan niet op dit niveau'', mopperde Van Bronckhorst bij FOX Sports. ,,Als je op deze manier doelpunten weggeeft, is het heel moeilijk om een wedstrijd te winnen.''

In een toch al verloren seizoen heeft Feyenoord nu ook de derde plek in de eredivisie op het spel gezet. AZ kan zondag in punten op gelijke hoogte komen als het Ajax weet te verslaan. ,,We hebben heel hoge pieken gehad en ook heel diepe dalen. Teveel ja'', aldus Van Bronckhorst. ,,Dat is tekenend voor ons seizoen. Maar het is moeilijk om dat om te keren, anders waren we wel constanter geweest. Uiteindelijk ben ik daar verantwoordelijk voor, zo werkt het in het voetbal.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.