Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bronckhorst zet Vermeer in doel tegen ADO

Van Bronckhorst zet Vermeer in doel tegen ADO

31 okt 2018, 14:20

ROTTERDAM (ANP) - Giovanni van Bronckhorst zet in de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen ADO Den Haag in de tweede ronde van de KNVB-beker Kenneth Vermeer in het doel. ,,Het is de enige wissel die we zeker doen. Kenneth is mijn keeper voor de bekerwedstrijden", zei de Rotterdamse trainer in aanloop naar de wedstrijd van donderdagavond.

Na het echec zondag tegen Ajax (3-0 verlies) lijkt de KNVB-beker de enige prijs die Feyenoord nog kan pakken dit seizoen. De Rotterdammers wisten het bekertoernooi de laatste drie jaar twee keer te winnen (2016 en 2018). ,,Het is niet makkelijk om de knop om te zetten na zo'n wedstrijd als tegen Ajax, maar we zullen er staan. Ik denk dat elke wedstrijd belangrijk is. We willen prijzen pakken", aldus Van Bronckhorst die het bekerduel met ADO niet ziet als een moment om het hele elftal om te gooien zoals bijvoorbeeld PSV en Ajax doen.

Het is het derde jaar op rij dat Feyenoord in de beker de club uit Den Haag treft in De Kuip. Twee keer werd eenvoudig gewonnen. ,,Toch blijft het een lastige ploeg."

Donderdag om 20.45 uur is de aftrap.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.