Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bronckhorst wacht af wat toekomst brengt

Van Bronckhorst wacht af wat toekomst brengt

15 feb 2019, 16:26

ROTTERDAM (ANP) - Vlak voordat Giovanni van Bronckhorst aan zijn praatje met de pers begon, las hij dat trainer Ernesto Valverde langer bij FC Barcelona blijft. ,,Dat was inderdaad wel een klein dompertje zo vlak voor het weekeinde'', antwoordde Van Bronckhorst met een knipoog op de vraag of hij daardoor nu een club van zijn wensenlijstje moet schrappen. De 44-jarige Rotterdammer, die bezig is aan zijn laatste maanden bij Feyenoord, beleefde als speler tussen 2004 en 2007 een succesvolle periode bij Barcelona.

Van Bronckhorst heeft geen haast in zijn zoektocht naar een nieuwe werkgever voor volgend seizoen. ,,Daar zit helemaal geen druk achter. Ik bevind me in de luxe positie dat ik aan het einde van het seizoen ga kijken hoe ik me voel en wat er op mijn pad komt.'' Van Bronckhorst kondigde drie weken geleden, kort voor de gewonnen Klassieker tegen Ajax, zijn vertrek aan. Telefoontjes van mogelijk geïnteresseerde clubs bleven sindsdien uit. ,,Maar daar maak ik me helemaal geen zorgen over, dat komt vanzelf wel.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.