Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bronckhorst vooral blij met veldspel

Van Bronckhorst vooral blij met veldspel

24 feb 2019, 18:33

EINDHOVEN (ANP) - Giovanni van Bronckhorst was zondag niet alleen blij met het resultaat dat Feyenoord bij PSV haalde (1-1) maar vooral ook met het vertoonde spel. De Rotterdammers revancheerden zich met hun goede optreden voor de uitwedstrijd tegen FC Groningen (1-0). Van Bronckhorst vond dat het slechtste duel van zijn ploeg sinds hij hoofdtrainer is van Feyenoord.

,,In de eerste helft hadden we de totale controle. In die fase vergaten we onszelf te belonen'', aldus Van Bronckhorst. Feyenoord moest na een uur spelen met een man minder verder na rood voor Sven van Beek. Feyenoord kwam voor, maar Hirving Lozano scoorde snel tegen.

,,Na de 1-1 voel je dat PSV komt. We zijn niet in paniek geraakt en hebben de wedstrijd goed uitgespeeld. Kenneth Vermeer redde een aantal keren goed'', oordeelde Van Bronckhorst. ,,Ik ben hier heel blij mee. We hebben veel tijd gestoken in het verwerken van het verlies en ons daarna snel op PSV geconcentreerd. We hebben energie gestopt in het spel dat we moeten laten zien.''

In december won Feyenoord in eigen stadion van PSV. Van Bronckhorst: ,,PSV is wel een ploeg waar je tegen kan voetballen. Ook met tien man konden we ons goed onder de druk vandaan spelen. De uitvoering was een stuk beter dan vorige week. In de wedstrijden tegen de kleinere ploegen hebben we te veel punten laten liggen. Dat breekt je nu op.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.