Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bronckhorst: vertrouwen was weg

Van Bronckhorst: vertrouwen was weg

12 aug 2018, 19:20

DOETINCHEM (ANP) - Een gebrek aan vertrouwen en twee domme rode kaarten waren volgens trainer Giovanni van Bronckhorst de grootste oorzaken van de mislukte competitiestart van Feyenoord. De club uit Rotterdam ging drie dagen na de nederlaag bij Trencin (0-4) ook onderuit bij het gepromoveerde De Graafschap (0-2).

,,We begonnen moeizaam, maar toch was er niets aan de hand", analyseerde Van Bronckhorst voor de camera van FOX Sports. ,,Maar na die 1-0 na een half uur zie je dat het vertrouwen even weg is bij ons. Er was weinig automatisme, we wilden de bal niet hebben. Na rust deden we het beter maar uiteindelijk zie je het elftal na twee rode kaarten uit elkaar vallen."

Eerst kreeg Eric Botteghin twee gele kaarten, daarna Jean-Paul Boëtius. Van Bronckhorst was vooral teleurgesteld in Boëtius die eerst een prent kreeg voor een overtreding en vervolgens van het veld moest omdat hij demonstratief applaudisseerde voor scheidsrechter Pol van Boekel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.