Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bronckhorst vertrekt bij Guangzou R&F

Van Bronckhorst vertrekt bij Guangzou R&F

3 dec 2020, 09:14

Giovanni van Bronckhorst vertrekt als trainer bij de Chinese club Guangzhou R&F. De voormalig coach van Feyenoord en oud-international heeft zijn ontslag ingediend na de nederlaag tegen Shandong Luneng in de beker na strafschoppen. Dat bevestigt zijn zaakwaarnemer Guido Albers.

"Hij wil meer tijd met zijn gezin doorbrengen", vertelt Albers. "Door de strenge coronaregels heeft hij zijn familie sinds begin maart niet meer gezien. Het was een mooi avontuur in een nieuwe competitie maar nu is het genoeg."

Jean-Paul van Gastel, video-analist Yöri Bosschaart en conditietrainer Arno Philips vertrekken eveneens bij Guangzhou R&F. Van Bronckhorst werd begin januari aangesteld als trainer van de club. Hij tekende een tweejarig contract. De bekerwedstrijd tegen Shandong Luneng was de laatste ontmoeting van dit seizoen. Guangzhou R&F verloor na een gelijke stand (2-2) met strafschoppen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.