Terug

Volg Vandaag Inside

'Van Bronckhorst toont interesse in gewilde aanvoerder uit Eredivisie'

'Van Bronckhorst toont interesse in gewilde aanvoerder uit Eredivisie'

3 jan 2022, 22:10

Giovanni van Bronckhorst heeft opnieuw zijn oog laten vallen op een gewilde Nederlander. Danilho Doekhi is transfervrij aan het einde van dit seizoen en staat hoog op het verlanglijstje van Rangers FC, dat meldt De Gelderlander.

De verdediger van Vitesse wordt in verband gebracht met meerdere buitenlandse clubs, waaronder Dinamo Zagreb en Napoli. De regionale krant schrijft dat trainer Thomas Letsch zijn sterkhouders alles gunt, maar met de sportieve belangen voor de club is een winters vertrek alleen bespreekbaar als ‘de hoofdprijs’ wordt betaald.

Doekhi maakte in 2018 de overstap van Jong Ajax naar Vitesse voor ruim 250.000 euro. De aanvoerder speelde tot nu toe 116 officiële wedstrijden voor de Arnhemmers en kwam daarin tot drie doelpunten en twee assists. Eerder werden de Nederlanders Xavi Simons en Crysencio Summerville ook al gelinkt aan Rangers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.