Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bronckhorst staat weer op het veld: 'Alles is met maskers'

Van Bronckhorst staat weer op het veld: 'Alles is met maskers'

16 apr 2020, 17:07

Ondanks het feit dat er hier niet gevoetbald wordt, staan de spelers in China alweer op het veld. Dat geldt ook voor de trainer van Guangzhou: Giovanni van Bronckhorst.

Zaakwaarnemer Guido Albers vertelt tegenover Voetbal International hoe het er bij Van Bronckhorst aan toegaat. 'Giovanni staat inmiddels weer op het trainingsveld in China. Die is gelukkig weer aan de gang. Alles is met maskers, alles is anders dan het was. Dat zal nog wel een lange tijd zo blijven, dat het anders wordt dan het is geweest. Dat moet ook iedereen straks gaan accepteren. Daar zijn wij nog helemaal niet aan gewend. Dat je straks misschien met een masker op naar de supermarkt moet. Ik kan me er nog niks bij voorstellen in Nederland. We lachten er altijd wel op als we in China waren, maar het is wel de realiteit nu.’

Voor Van Bronckhorst en zijn team is het wel lastig dat er nu geen datum is geprikt voor de start van het seizoen. 'Je weet helemaal niet wanneer je weer gaat beginnen. Dat maakt het allemaal wel een beetje lastig. Normaal gesproken draai je een voorbereiding met als de start van de competitie als beginmoment. Maar zelfs in China is de start van de competitie nog niet bepaald', zo vertelt Albers tegenover VI.

Een ander probleem wat zich de kop doet opsteken zijn 35 buitenlandse spelers die het land niet in mogen op dit moment. Zij spelen voornamelijk bij de grote clubs. Die clubs willen niet beginnen voordat hun spelers terug zijn.

VIDEO - René lovend over Van Bronckhorst: '5 prijzen in 4 jaar!'

René lovend over Van Bronckhorst: '5 prijzen in 4 jaar!'
2:17
René lovend over Van Bronckhorst: '5 prijzen in 4 jaar!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.