Terug

Volg Vandaag Inside

'Van Bronckhorst staat voor nieuwe trainersklus; alleen NAC Breda blokkeert nog de deal'

'Van Bronckhorst staat voor nieuwe trainersklus; alleen NAC Breda blokkeert nog de deal'

2 jan 2024, 15:14

Giovanni van Bronckhorst wordt mogelijk de nieuwe hoofdtrainer van Besiktas, zo bevestigen bronnen in Turkije tegenover Voetbal International. De oud-international en voormalig trainer van Feyenoord en Rangers FC is in gesprek met de topclub uit Istanbul, maar er is echter nog één obstakel.

Van Bronckhorst wil namelijk opnieuw samenwerken met Jean-Paul van Gastel, waarmee hij eerder een succesvol duo vormde bij Feyenoord en in China. Van Gastel is op dit moment de hoofdtrainer van NAC Breda. De huidige nummer negen van de Keuken Kampioen Divisie wil de trainer niet laten gaan.

Besiktas is zelfs bereid om een afkoopsom te betalen voor Van Gastel, die zelf open staat voor een vertrek naar Turkije. De Turken hopen dat de vijf geldschieters van NAC Breda, die anderhalf jaar geleden de club kochten, de directie weten te overtuigen en zorgen voor een vertrek van Van Gastel naar Istanbul.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.