Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bronckhorst: 'PSV' bepalend voor seizoen

Van Bronckhorst: 'PSV' bepalend voor seizoen

30 nov 2018, 16:09

ROTTERDAM (ANP) - Giovanni van Bronckhorst beseft heel goed dat het resultaat van de krachtmeting met PSV bepalend wordt voor de rest van het seizoen van Feyenoord. ,,Het is niet zo dat we bij een nederlaag helemaal kansloos zijn voor de titel'', zegt de Rotterdamse trainer. ,,Maar het wordt dan wel heel, heel moeilijk.''

Feyenoord staat nu dertien punten achter op PSV, maar kan het gat verkleinen tot zeven punten als het de koploper van de eredivisie zondag verslaat en dan donderdag ook de inhaalwedstrijd tegen VVV-Venlo wint. ,,Onze ambitie is kampioen worden en prijzen pakken. De laatste jaren hebben we dat goed gedaan. We willen ook nu weer zo lang mogelijk meedoen om het kampioenschap en het liefste natuurlijk kampioen worden. Zondag wordt bepalend in hoe het verdere verloop van ons seizoen gaat worden.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.