Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bronckhorst pakt eerste punt in China

Van Bronckhorst pakt eerste punt in China

5 aug 2020, 18:32

Trainer Giovanni van Bronckhorst heeft woensdag zijn eerste succesje geboekt met Guangzhou R&F. Hij zag zijn ploeg gelijkspelen tegen Henan Jianye (1-1).

Van Bronckhorst verloor zijn eerste twee duels in de Chinese Super League, die wegens het coronavirus vijf maanden later is begonnen. Hij debuteerde met een nederlaag tegen Shenzhen FC ((3-0). Landskampioen Guangzhou Evergrande Taobao was zelfs met 5-0 te sterk.

Van Bronckhorst staat met zijn ploeg nog onderaan in poule A van de Super League. De Chinese voetbalcompetitie is opgesplitst in twee groepen. Daarna spelen de beste en slechtste acht ploegen van beide poules tegen elkaar.

De wedstrijden van poule A worden afgewerkt in Dalian. De clubs uit groep B ontmoeten elkaar in Kunshan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.