Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bronckhorst onderweg naar Chinese partnerclub Ajax

Van Bronckhorst onderweg naar Chinese partnerclub Ajax

2 jan 2020, 18:44

Giovanni van Bronckhorst staat op het punt om te gaan tekenen bij Guangzhou R&F. De voormalig trainer van Feyenoord neemt Jean-Paul van Gastel en Arno Philips mee naar China, meldt Voetbal International.

Eind december werd bekend dat Guangzhou R&F interesse zou hebben in de vierenveertigjarige oefenmeester. Ondanks een zeer lucratieve aanbieding van New York City FC, is Van Bronckhorst met de club uit China tot een akkoord gekomen.

Guangzhou R&F is voor veel Nederlanders geen onbekende naam: de club werkt sinds 2017 samen met Ajax. Het stadion van het jeugdcomplex van Guangzhou R&F is zelfs vernoemd naar Edwin van der Sar.

Het Chinese avontuur bij Guangzhou R&F zal voor Van Bronckhorst zijn tweede klus als hoofdtrainer betekenen. 'Gio' ging na zijn vertrek bij Feyenoord al snel aan de slag voor The City Group, waar clubs als Manchester City, New York City FC en Melbourne City FC onderdeel van zijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.