Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bronckhorst neemt fysieke trainer Feyenoord mee naar China

Van Bronckhorst neemt fysieke trainer Feyenoord mee naar China

3 jan 2020, 13:13

ROTTERDAM (ANP) - Arno Philips vertrekt bij Feyenoord. De fysieke trainer gaat aan de slag bij de Chinese club Guangzhou R&F. Hij wordt vervangen door Rick Cost, die al met de jeugd van Feyenoord werkte.

Philips gaat bij Guangzhou R&F onder Giovanni van Bronckhorst werken. De oud-trainer van Feyenoord wordt volgens zijn zaakwaarnemer zaterdag gepresenteerd bij zijn nieuwe Chinese club. Hij heeft Jean-Paul van Gastel als assistent gekozen.

Philips werkte sinds 2014 bij Feyenoord. Hij vierde daar met Van Bronckhorst en van Gastel een landstitel en winst van twee KNVB-bekers. "Ik heb hier ruim 5,5 jaar fantastisch kunnen werken", vertelt hij. "Binnen de club was al langer bekend dat ik de ambitie had om nog een keer in het buitenland een nieuwe uitdaging aan te gaan. Die kans komt nu voorbij. Ik zal altijd met een fijn gevoel aan mijn collega’s en mijn tijd hier terug blijven denken en wens iedereen veel succes voor in de toekomst."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.