Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bronckhorst kan Cuco Martina opstellen

Van Bronckhorst kan Cuco Martina opstellen

1 feb 2019, 16:35

ROTTERDAM (ANP) - Giovanni van Bronckhorst kan zondag in de stadsderby tegen Excelsior beschikken over de donderdag aangetrokken Cuco Martina. De trainer van Feyenoord liet weten dat de van Everton gehuurde verdediger, die vrijdagochtend al met de ploeg trainde, speelgerechtigd is.

Feyenoord leeft met veel vertrouwen naar het duel met de stadgenoot toe na de ruime zege op Ajax van vorig weekeinde (6-2). ,,Ik ben blij met die overwinning, maar woensdag hebben we voor het laatst over Ajax gesproken in de analyse. Daarna is de blik op zondag gegaan", aldus Van Bronckhorst.

Vorig jaar won Feyenoord met 1-0 in Kralingen. ,,Het belangrijkste voor zondag is om het niveau van zondag weer te halen. Dan is de kans heel groot dat wij winnen van Excelsior. De wedstrijd tegen Ajax geeft wel het plafond van deze ploeg aan, als alles top is. Tachtig minuten waren wij top tegen Ajax en tegen PSV een helft. Het was een van de mooiste wedstrijden onder mijn leiding. Alles klopte in de wedstrijd tegen Ajax."

Van Bronckhorst kan tegen Excelsior weer beschikken over linksback Ridgeciano Haps.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.