Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bronckhorst: het is een grote klap geweest

Van Bronckhorst: het is een grote klap geweest

10 aug 2018, 17:36

BRATISLAVA (ANP) - Een dag na de afdroging in de Europa League door het Slowaakse AS Trencín (4-0) startte Feyenoord de voorbereiding op de eerste competitiewedstrijd. Over twee dagen wacht een duel met De Graafschap in Doetinchem.

,,Het is een grote klap geweest voor ons'', zei Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst over de dramatische avond in Zilina. ,,Maar vandaag sluiten we deze wedstrijd af en gaan we ons richten op komende zondag. De knop moet om.''

In Slowakije keek Feyenoord halverwege de wedstrijd al tegen een 3-0-achterstand aan. Achteraf spraken de spelers van een wanprestatie. ,,Alles wat we donderdag qua spel en instelling niet hadden, hebben we zondag nodig om tot een goed resultaat te komen. We willen de competitie goed starten, dat is nu het enige dat telt'', aldus Van Bronckhorst op de luchthaven van Bratislava.

Geleerd van Trencín

,,Zij zullen vol voor een goed resultaat gaan en daar moeten wij op de juiste wijze mee omgaan. In dat opzicht moeten we laten zien dat we geleerd hebben van de wedstrijd tegen Trencín.''

De Graafschap-Feyenoord begint zondag om 14.30 uur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.