Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bronckhorst hervat volgende week training in China

Van Bronckhorst hervat volgende week training in China

26 mrt 2020, 10:29

Trainer Giovanni van Bronckhorst gaat eind volgende week de training met Guangzhou R&F in China hervatten. "Hij is met zijn hele selectie zo'n anderhalve week geleden teruggekomen van een trainingskamp in Dubai. Dan moet je in China twee weken in quarantaine. Dat is nu bijna afgelopen", vertelt Guido Albers, de zaakwaarnemer van Van Bronckhorst.

"Daarna is zijn selectie nog een paar dagen vrij voordat ze weer het trainingsveld opgaan. Tijdens de quarantaine heeft hij met zijn staf gewoon online doorgewerkt aan de 'nieuwe’ voorbereiding, zodat ze straks meteen goed kunnen beginnen."

Van Bronckhorst werd begin dit jaar gepresenteerd als nieuwe trainer van Guangzhou R&F, samen met zijn assistent Jean-Paul van Gastel en fysieke trainer Arno Philips. De oud-trainer van Feyenoord keerde even terug naar Nederland na de uitbraak van het coronavirus.

De start van de Chinese voetbalcompetitie werd uitgesteld wegens de pandemie. Het is nog onduidelijk wanneer het seizoen gaat beginnen. De meeste Chinese topclubs beginnen volgende week weer met trainen in eigen land. "Ik denk dat de competitie eind mei wel van start kan gaan", voorspelt Albers.

VIDEO - De mannen willen naar China: 'Fuck de mensenrechten, 12 miljoen netto per jaar'

De mannen willen naar China: 'Fuck de mensenrechten, 12 miljoen netto per jaar'
1:51
De mannen willen naar China: 'Fuck de mensenrechten, 12 miljoen netto per jaar'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.