Terug

Volg Vandaag Inside

'Van Bronckhorst héél dicht bij akkoord met Rangers FC'

'Van Bronckhorst héél dicht bij akkoord met Rangers FC'

17 nov 2021, 22:51

Giovanni van Bronckhorst is dicht bij een akkoord met Rangers FC om daar als trainer aan de slag te gaan. De oud-international ondertekent naar verwachting deze week een contract bij de club waar hij tussen 1998 en 2001 voetbalde. Zijn zaakwaarnemer Guido Albers meldt woensdag dat van een akkoord nog geen sprake is en hij denkt ook niet dat het donderdag al zover is.

Van Bronckhorst wordt bij de Rangers de opvolger van Steven Gerrard, die onlangs de overstap maakte naar Aston Villa. De 106-voudig international van Oranje was van 2015 tot en met 2019 trainer van Feyenoord. Hij leidde zijn club in 2017 naar de eerste landstitel in achttien jaar. Van Bronckhorst ging begin vorig jaar aan de slag bij de Chinese club Guangzhou R&F, maar in december stapte hij op. Hij wilde terug naar zijn familie, die hij als gevolg van de coronacrisis maandenlang niet had kunnen zien.

Rangers FC staat bovenaan in de Schotse competitie. De voorsprong op concurrent Celtic bedraagt 4 punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.