Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bronckhorst: goede gevoel helemaal weg

Van Bronckhorst: goede gevoel helemaal weg

16 dec 2018, 20:12

ROTTERDAM (ANP) - Alles wat Feyenoord de afgelopen weken had opgebouwd, viel zondag in de mistige Kuip tegen Fortuna Sittard weer weg. ,,De 'goodwill' die we de laatste weken hebben gekweekt, het goede spel dat we hebben laten zien, het goede gevoel; alles is nu weg'', zei de zichtbaar aangeslagen trainer Giovanni van Bronckhorst na het eerste puntenverlies dit seizoen voor eigen publiek (0-2).

Feyenoord kroop de afgelopen weken weer voorzichtig naar de top van de ranglijst, ingeleid door de winst op koploper PSV (2-1). Na de flater tegen Fortuna Sittard kijken de Rotterdammers weer tegen een achterstand van tien punten op PSV aan. ,,Vooraf heb ik tegen de jongens ook gezegd: alles wat we hiervoor gepresteerd hebben, is weg zodra het eerste fluitsignaal klinkt. Je moet het iedere keer weer laten zien'', zei Van Bronckhorst bij FOX Sports. ,,Daarin zijn we vandaag tekortgeschoten.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.