Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bronckhorst gelooft nog in kampioenschap

Van Bronckhorst gelooft nog in kampioenschap

2 nov 2018, 18:10

ROTTERDAM (ANP) - Giovanni van Bronckhorst gelooft nog in de titelkansen van Feyenoord. De Rotterdammers hebben na tien wedstrijden al een achterstand van tien punten op koploper PSV. ,,Het geloof is er nu nog steeds, al beseffen we dat we een mindere start hebben gehad", zei de trainer vrijdag bij de persconferentie.

Van Bronckhorst put vertrouwen uit de 5-1 overwinning in de beker tegen ADO Den Haag. ,,Het veldspel was goed en we speelden als team in onze kracht. Ik verwacht tegen VVV eenzelfde wedstrijd."

De trainer won met Feyenoord het landskampioenschap in 2017. De bijbehorende schaal is één van de vijf gewonnen prijzen (ook twee bekers en twee Johan Cruijff-schalen) in vier jaar tijd. De kloof met PSV en Ajax is op het moment echter heel groot. ,,De achterstand is een feit, dat weten wij ook. Het enige dat wij kunnen doen is winnen en afwachten wat de concurrentie doet."

De wedstrijd in De Kuip tegen VVV-Venlo begint zondag om 16.45 uur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.