Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bronckhorst: geen paniek bij Feyenoord

Van Bronckhorst: geen paniek bij Feyenoord

2 nov 2018, 00:35

ROTTERDAM (ANP) - Hoewel Feyenoord niet overloopt van het zelfvertrouwen, wist de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst in de bekerwedstrijd tegen ADO Den Haag een vroege achterstand om te draaien. De Rotterdammers liepen in de slotfase zelfs uit naar een klinkende zege (5-1). ,,We zijn niet in paniek geraakt toen we op achterstand kwamen, dat is knap'', aldus Van Bronckhorst. ,,Dit is een verdiende zege met uitstekende cijfers.''

Na de verloren Klassieker zondag in Amsterdam (3-0) lijkt Feyenoord al weer afgehaakt in de titelstrijd met PSV en Ajax. Net als vorig seizoen klampt de Rotterdamse ploeg zich daarom vast aan het bekertoernooi, vermoedelijk weer de enige manier om een prijs te pakken.

,,We hebben bereikt wat we wilden bereiken'', zo verwoordde Van Bronckhorst het. ,,We hadden in de openingsfase op voorsprong moeten komen, met twee heel grote kansen voor Nicolai Jørgensen. Maar in plaats daarvan kwamen we op achterstand. Dat moet je even verwerken. We zijn echter gewoon doorgegaan met voetballen en met zoeken naar goals. Die vielen twee keer voor rust en drie keer in de tweede helft. Een goede uitslag.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.