Terug

Volg Vandaag Inside

'Van Bronckhorst geeft FC Barcelona transferadvies over Wieffer'

16 mrt 2024, 13:14

Mats Wieffer staat in de belangstelling van meerdere Europese topclubs, maar vanuit Spanje geniet de Feyenoord-middenvelder interesse van FC Barcelona en Atlético Madrid. Dat meldt Diario SPORT

De prioriteit van FC Barcelona ligt komende zomer op het aantrekken van een controleur en daarbij lijkt Wieffer één van de belangrijkste kandidaten. De 24-jarige middenvelder vertegenwoordigt naar verluidt een transfersom van ruim 25 miljoen euro.

Sportief directeur Deco en oud-speler van Barça, heeft onlangs uitstekende rapporten ontvangen over Wieffer. Deco sprak ook met oud-ploeggenoot Giovanni van Bronckhorst, die een positief transferadvies heeft gegeven over Wieffer. De Oranje-international zou zelfs al bovenaan het verlanglijstje staan van Barcelona voor de komende transferperiode.

Vorige maand bevestigde Wieffer nog de interesse van Atlético Madrid. "Ja, ze hebben zich wel gemeld, ja", reageerde Wieffer voor de camera van ESPN op de vraag van Hans Kraay jr. of Atlético Madrid zich heeft gemeld bij de Rotterdammers. "Uiteindelijk is het aan de clubs geweest en die zijn er niet uitgekomen. Ik ben niet iemand die dan moeilijk gaat doen. Ik had wel willen praten, maar als ze er niet uitkomen heeft dat ook niet zo veel nut. Ik heb het gewoon heel erg naar mijn zin hier en we kijken in de zomer wel of er misschien iets komt en anders ben ik bij Feyenoord ook heel erg op mijn plek", aldus Wieffer.

Wieffer werd vorige maand met Feyenoord uitgeschakeld in de Europa League door AS Roma. Bekijk zijn reactie na afloop van de wedstrijd tegenover Noa Vahle terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.