Terug

Volg Vandaag Inside

'Van Bronckhorst gaat strijd aan met FC Barcelona op transfermarkt'

'Van Bronckhorst gaat strijd aan met FC Barcelona op transfermarkt'

2 dec 2021, 09:54

Giovanni van Bronckhorst wil stunten op de transfermarkt. De trainer van Rangers FC is zeer gecharmeerd van Xavi Simons, die ongelukkig zou zijn bij Paris Saint-Germain. Dat meldt Dario AS.

Simons is teruggezet naar het tweede elftal van PSG en zou zich intern boos hebben gemaakt bij de club uit Parijs. Het 18-jarige toptalent is aan het einde van dit seizoen transfervrij en daarom ziet Rangers mogelijkheden om de Nederlander naar Schotland te halen.

Volgens Dario AS hoopt FC Barcelona, de voormalige club van Simons, de middenvelder terug te halen, maar vanwege de bekende financiële situatie kan Barça weinig uitgeven. De Schotse club ziet daarom kansen om Simons in januari al over te nemen van Paris Saint-Germain. Gesprekken tussen zaakwaarnemer Mino Raiola en Rangers zouden al zijn geopend.

Goede start Van Bronkchorst

Van Bronckhorst heeft een goede start gemaakt als trainer bij Rangers. Vorige week donderdag won hij voor het eerst in de Europa League van Sparta Praag (2-0), afgelopen zondag boekte hij zijn eerste competitiezege op Livingston (1-3) en twee dagen later tegen Hibernian won Rangers opnieuw (0-1).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.