Terug

Volg Vandaag Inside

Van Breukelen hekelt uitspraken Johan: 'Ik heb niets van deze onzin meegekregen'

Van Breukelen hekelt uitspraken Johan: 'Ik heb niets van deze onzin meegekregen'

24 mrt 2020, 19:55

Hans van Breukelen heeft zich geërgerd aan de uitspraken van Johan, maandagavond bij Veronica Inside. Johan verdenkt de oud-doelman van PSV ervan dat hij achter het ontslag van Mark van Bommel zit.

'Ik heb sterk de indruk dat Van Breukelen achter het ontslag van Van Bommel zit. Van Breukelen is de enige met voetbal-knowhow. Hij wilde van Van Bommel af. Het is ook geen toeval dat Schmidt de nieuwe man is. Toen Van Breukelen op een blauwe maandag bij de KNVB werkte wilde hij Schmidt halen als bondscoach. Hij laat zich zien, je hoort hem niet en hij zwaait zelfs niet, maar hij speelt nog wel een rol. Dus mocht Schmidt mislukken, dan is Hans meteen verantwoordelijk', aldus Johan.

In het programma PSV Inside reageerde Van Breukelen kort op de uitspraken: 'ik heb niets van deze onzin meegekregen. Het woord onzin zegt genoeg, toch?' Meer wilde de Europees kampioen van '88 er niet over zeggen.

VIDEO - 'Hans van Breukelen zit achter het ontslag van Van Bommel'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.