Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bommels Antwerp mist eerste kans op landstitel in België

Van Bommels Antwerp mist eerste kans op landstitel in België

28 mei 2023, 15:36

Antwerp is er zondag niet in geslaagd na 66 jaar weer de Belgische landstitel te veroveren. De ploeg van coach Mark van Bommel leek dankzij een doelpunt van Vincent Janssen lang op weg naar de benodigde overwinning op Union. Maar de Brusselaars maakten, met tien man nota bene, in de 79e minuut gelijk. Daardoor wordt de titelstrijd pas volgende week beslist.

Antwerp en Union hebben beide 46 punten. Racing Genk heeft er 42 en speelt later op zondag nog tegen het al uitgeschakelde Club Brugge. Volgende week moet Antwerp op bezoek bij Genk en speelt Union thuis tegen Club Brugge.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.