Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bommel ziet Blind graag naar Antwerp komen: 'Ik verwacht wel dat we iets gaan doen'

Van Bommel ziet Blind graag naar Antwerp komen: 'Ik verwacht wel dat we iets gaan doen'

19 dec 2022, 15:52

Trainer Mark van Bommel staat positief tegenover de eventuele komst van Daley Blind naar Antwerp FC in de Belgische competitie. Dat liet de Nederlandse trainer weten in de Belgische media. De Ajacied, actief voor Nederland op het WK, wordt al enige tijd in verband gebracht met Antwerp.

"Ik zou het niet erg vinden als hij komt", zei Van Bommel in Het Nieuwsblad. "Technisch directeur Marc Overmars en ik staan constant in overleg. Iedereen kijkt rond op de markt. Ik verwacht wel dat we iets gaan doen." Ajax heeft al te kennen gegeven dat Blind mag uitkijken naar een andere club. De laatste wedstrijden voorafgaand aan het WK had hij bij de Amsterdammers geen basisplaats meer.

Blind genoot zijn opleiding bij Ajax en keerde in 2018 na een periode bij Manchester United terug bij de club.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.