Terug

Volg Vandaag Inside

'Van Bommel wordt gezien als ideale opvolger bij Bundesliga-club'

'Van Bommel wordt gezien als ideale opvolger bij Bundesliga-club'

28 apr 2021, 10:00

Mark van Bommel is in beeld om de nieuwe trainer van VFL Wolfsburg te worden, zo meldt BILD. Oliver Glasner vertrekt mogelijk aan het eind van het seizoen bij de nummer 3 van de Bundesliga en Van Bommel wordt gezien als zijn ideale opvolger.

Glasner doet het uitstekend bij Wolfsburg, waardoor er voor hem belangstelling is van verschillende Bundesliga-clubs. Daarnaast zou zijn relatie met sportief directeur Jörg Schmadtke moeizaam zijn, waardoor een vertrek aan het eind van het seizoen aannemelijk is.

Wolfsburg zou in dat geval doorschakelen naar Mark van Bommel, weet BILD. Het eerste contact zou al in het najaar gelegd zijn en er zouden al verschillende gesprekken hebben plaatsgevonden. Van Bommel zou volgend seizoen dus zomaar de nieuwe trainer van Wout Weghorst kunnen worden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.