Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bommel wint op de valreep ook tweede wedstrijd bij Wolfsburg

Van Bommel wint op de valreep ook tweede wedstrijd bij Wolfsburg

21 aug 2021, 17:33

Vfl Wolfsburg heeft, onder leiding van Mark van Bommel, ook de tweede wedstrijd in de Bundesliga gewonnen. Tegenstander Hertha BSC kwam na ingrijpen van de VAR via een penalty op voorsprong, maar zag deze verdampen door twee late doelpunten van 'Die Wölfe'.

Wolfsburg begon tegen Hertha weer met Wout Weghorst in de punt van de aanval. De spits hielp zijn trainer vorige week nog aan een overwinning door het enige doelpunt voor zijn rekening te nemen. In Berlijn kwam de Oranje-international er alleen nauwelijks aan te pas.

In de 60ste minuut opende Dodi Lukebakio de score voor Hertha via een benutte strafschop. In eerste instantie had de scheidsrechter de overtreding niet geconstateerd, maar werd naar de kant gehaald door de VAR. Een kwartier later trok de ploeg van Van Bommel de tussenstand recht via Ridle Baku. Het werd echter nog mooier voor Wolfsburg door een late treffer van Duits jeugd-international Lukas Nmecha (1-2).

Door de overwinning in Berlijn klimt Van Bommel tijdelijk naar de eerste plek in de Bundesliga. Volgend weekend staat de topper tegen RB Leipzig op het programma.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.