Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bommel wil zich met PSV revancheren

Van Bommel wil zich met PSV revancheren

5 nov 2018, 21:05

LONDEN (ANP) - Mark van Bommel wil zich dinsdag in de Champions League met PSV revancheren tegen Tottenham Hotspur. De koploper uit de eredivisie had een kleine twee weken geleden weinig in te brengen tegen de Londenaren, maar pakte in de slotfase alsnog een punt (2-2).

,,We deden het niet goed. Zij overklasten ons, waardoor de afstanden en ruimtes veel groter werden. Het was de eerste keer dat we in eigen stadion onder druk kwamen te staan. Het mooie aan voetbal is dat je ook dan nog een resultaat kunt halen'', keek Van Bommel maandag op Wembley nog eens terug op de thuiswedstrijd.

Of PSV dinsdag veel verdedigender gaat spelen en gokt op de counter, wilde Van Bommel niet zeggen. ,,We hebben meerdere wapens in ons team. Natuurlijk wil je het liefst domineren en wil je liever niet inzakken. Soms word je gedwongen dit wel te doen. Ook dat kunnen we.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.