Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bommel wil onverstoorbaar PSV zien

Van Bommel wil onverstoorbaar PSV zien

31 aug 2018, 17:00

EINDHOVEN (ANP) - In alle euforie rond het bereiken van het hoofdtoernooi van de Champions League houdt trainer Mark van Bommel het hoofd koel. De coach van PSV verwacht dat ook van zijn spelers, die drie dagen na de winst op BATE Borisov (3-0) zaterdag voor de competitie thuis tegen Willem II spelen.

,,Het klinkt heel cliché, maar we kúnnen deze wedstrijd niet onderschatten. Dat heeft alles te maken met onverstoorbaarheid'', zei de hoofdtrainer, wiens elftal als enige eredivisieclub na drie wedstrijden de maximale score van negen punten heeft. ,,Topteams en topspelers kunnen dat onverstoorbare altijd opbrengen. Daarom spelen zij ook jaren aan de top. Wij zitten in het proces daarnaartoe.''

In de Champions League wachten PSV duels met FC Barcelona, Tottenham Hotspur en Internazionale. ,,Een heel mooie, zware en goede loting. Camp Nou, San Siro en Wembley; als je daar hebt gespeeld, weet je dat je op hoog niveau gevoetbald hebt'', aldus Van Bommel. ,,Als we doorkomen, hebben we het fantastisch gedaan. Dat dit moeilijk wordt, is een understatement.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.