Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bommel wil nog extra spelers met ervaring

Van Bommel wil nog extra spelers met ervaring

16 aug 2019, 16:54

PSV gaat zich nog roeren op de transfermarkt. Dat stelde trainer Mark van Bommel twee dagen voor de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo.

"We kunnen wel wat meer ervaring gebruiken. Met eventuele inkomsten uit transfers, gaan we zeker wat doen", zei Van Bommel. PSV is met Napoli in gesprek over de transfer van Hirving Lozano en de miljoenen die daar mogelijk aan verdiend worden, zullen voor een deel worden uitgegeven.

PSV bereikte donderdag de play-offs van de Europa League, maar de ploeg van Van Bommel stelde ernstig teleur tegen het kleine FK Haugesund. Het werd in Eindhoven 0-0. Zowel Denzel Dumfries als Bruma viel uit. "We zijn aan het kijken hoe het de komende dagen gaat", aldus Van Bommel. "Het is voor een aantal jongens ook wennen. De gemiddelde leeftijd was heel jong. Als je ouder bent, heb je fysiek een veel betere inhoud."

Schwaab

Van Bommel verleidde eerder de ervaren Daniel Schwaab al tot een nieuwe samenwerking. Schwaab keerde dinsdag terug in training.

De aftrap bij Heracles-PSV is zondag om 20.00 uur.

VIDEO - 'PSV heeft een achterhoede van niveau Willem ll'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.