Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bommel: wel realistisch blijven

Van Bommel: wel realistisch blijven

2 okt 2018, 17:08

EINDHOVEN (ANP) - De sterke start in de eredivisie heeft het zelfvertrouwen van PSV goed gedaan. De Eindhovenaren achten zichzelf in de Champions League-wedstrijd van woensdag tegen Internazionale niet kansloos, al probeerde trainer Mark van Bommel dinsdag de euforie wat te temperen. ,,Iedereen denkt nu: dat doen ze wel even. Maar zo makkelijk is dat niet. We moeten wel realistisch blijven'', zei hij.

PSV startte de groepsfase twee weken terug met een ruime nederlaag bij FC Barcelona (4-0). Als de Brabanders een kans willen maken om ook na de winterstop nog Europees te spelen, moeten de komende twee thuiswedstrijden tegen Inter en Tottenham Hotspur punten opleveren.

,,Inter en andere topploegen in Italië kunnen je het gevoel geven dat je lekker meevoetbalt. Ze geven je vrijheden. Wedstrijden kunnen opeens omdraaien, in Italië is dat extreem'', aldus Van Bommel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.