Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bommel waakt weer voor onderschatting

Van Bommel waakt weer voor onderschatting

28 aug 2018, 16:58

EINDHOVEN (ANP) - Trainer Mark van Bommel waakt in de aanloop naar de return tegen BATE Borisov opnieuw voor onderschatting bij PSV. Zijn ploeg heeft een prima uitgangspositie voor het bereiken van de groepsfase van de Champions League na de zege vorige week in Wit-Rusland (2-3). ,,Het gevaar is wederom dat wij deze situatie onderschatten'', zei Van Bommel een dag voor het tweede duel in Eindhoven. ,,Vorige week hebben we het niet onderschat en dan moeten we nu weer niet doen.''

Ondanks de waarschuwing van Van Bommel werd PSV in Borisov aanvankelijk overlopen door de thuisploeg, maar nam na de gelijkmaker uit een strafschop het initiatief over. ,,We moeten onverstoorbaar zijn, niets anders doen dan normaal. Of het nou een wedstrijd voor de beker, de competitie of de Champions League is, je moet die altijd hetzelfde benaderen. Dan heb je de meeste kans om te winnen'', doceerde Van Bommel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.