Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bommel: vooral tweede helft was goed

Van Bommel: vooral tweede helft was goed

25 nov 2018, 00:41

EINDHOVEN (ANP) - Mark van Bommel was vooral tevreden over de tweede helft van PSV, in het gewonnen thuisduel (3-0) met sc Heerenveen. ,,In die fase zat er tempo in het spel, waren de passes goed en kregen we de kansen. We hadden meer doelpunten kunnen maken. Maar met deze uitslag ben ik ook blij'', aldus de coach bij FOX Sports.

Over de eerste fase was hij iets minder te spreken. ,,Vooral na de rode kaart van Heerenveen waren we even wat slordig. In het eerste deel vond ik ons niet goed. Gelukkig hebben we ons prima hersteld.''

Speciale woorden had Van Bommel voor Luuk de Jong, die scoorde met een prachtige omhaal. ,,Dat was genieten. Maar dat hij even later niet zelfzuchtig is en het derde doelpunt aan Lozano gunt vind ik ook heel mooi. Maar eigenlijk heb ik vanavond van het hele elftal genoten.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.