Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bommel voor de eerste keer boos bij PSV

Van Bommel voor de eerste keer boos bij PSV

28 okt 2018, 00:30

GRONINGEN (ANP) - Mark van Bommel is naar eigen zeggen voor de eerste keer echt boos geworden sinds hij hoofdtrainer is van PSV. Dat gebeurde zaterdag in de rust van de uitwedstrijd van zijn ploeg bij FC Groningen.

,,Het was de eerste keer dat we tegenslag hadden. Het was onze eigen schuld. We brachten FC Groningen in de wedstrijd'', aldus Van Bommel tegen FOX Sports over de wedstrijd die zijn ploeg na een ruststand van 1-1 alsnog met 1-2 won. Van Bommel vond dat zijn spelers vaste afspraken niet nakwamen. ,,Daar was ik echt kwaad over. Dat kan niet. Dat is soms makkelijk gezegd, maar het ging om dingen die ons houvast geven. Het had ook met concentratie te maken.''

PSV maakte in blessuretijd van de eerste helft via Donyell Malen een achterstand ongedaan. Van Bommel: ,,Dat was ons enige goede moment in de eerste helft. De tweede helft was beter. Toen stonden we 'hoger' op het veld. Je probeert dingen te veranderen om alsnog te winnen. Dat valt nu al een aantal keren goed uit dit seizoen'', doelde hij op de late treffer van Denzel Dumfries. Eerder ontsnapte PSV bij Fortuna Sittard en PEC Zwolle aan puntenverlies.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.