Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bommel vindt kritiek niet helemaal terecht

Van Bommel vindt kritiek niet helemaal terecht

15 mrt 2019, 16:56

EINDHOVEN (ANP) - PSV-trainer Mark van Bommel is het niet helemaal eens met de kritiek die zijn ploeg momenteel ten deel valt. Volgens hem heeft de koploper met het spel van voor de winterstop ,,de lat erg hoog gelegd".

,,Door uitslagen als 5-0, 6-1 en 4-0 verwachten mensen veel van ons. Dan wordt een wedstrijd tegen de nummer 18 die je met 2-0 wint ineens saai of slecht. Ik snap dat niet. Je moet winnen. En natuurlijk kan het altijd beter", aldus Van Bommel, die zondag met PSV in Venlo aantreedt tegen VVV.

Algemeen verondersteld werd dat PSV vorige week zaterdag wel even over NAC heen zou lopen. Het werd 'slechts' 2-0 en het spel oogde wat stroperig. ,,Ik vond de technische uitvoering tegen NAC niet goed", bekende de coach.

,,Technische uitvoering is de manier van aannemen, inspelen, de goede kant opdraaien, dat soort dingen. Het mooie is dat je dat heel snel kunt verbeteren. Dat is heel anders dan uit vorm zijn. En ik vind absoluut niet dat mijn spelers dat zijn."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.