Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bommel verwacht reactie van PSV'ers

Van Bommel verwacht reactie van PSV'ers

29 juli 2019, 21:34

PSV-trainer Mark van Bommel verwacht dinsdag van zijn spelers een antwoord op het in zijn ogen magere optreden van zijn ploeg zaterdag tegen Ajax. De Eindhovenaren verloren de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal met 2-0. Van Bommel zei toen dat zijn spelers snel grote kerels moesten worden.

"Natuurlijk kan dat in drie dagen", aldus Van Bommel maandag, vooruitkijkend op de return tegen FC Basel in de tweede kwalificatieronde van de Champions League. "Het zijn dingen als balverlies op cruciale momenten. Dingen die we toen niet goed hebben gedaan en nu beter moeten. Dingen ook die je heel snel kunt verbeteren. Dat zullen we ook moeten doen, willen we in het hoofdtoernooi van de Champions League spelen."

PSV verdedigt dinsdag een voorsprong van 3-2 uit de eerste wedstrijd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.