Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bommel: verloren op basis van inzet

Van Bommel: verloren op basis van inzet

2 dec 2018, 18:24

ROTTERDAM (ANP) - Mark van Bommel verloor zondag voor het eerst sinds hij trainer is van PSV een wedstrijd in de eredivisie. De oud-international was niet te spreken over de manier waarop zijn ploeg tegen Feyenoord ten onder ging: 2-1. ,,We hebben niet verloren op basis van voetbal, maar op basis van inzet. Dingen die we vooraf hadden afgesproken, kwamen we niet na.''

Na rust lag het initiatief bij de Eindhovenaren. Van Bommel: ,,Na de 2-0 zijn we niet meer in de problemen gekomen. We hadden eigenlijk gelijk moeten maken. Doe je dat, dan kun je hier nog winnen ook.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.