Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bommel verliest in oefenduel met Wolfsburg opnieuw van 2e Bundesliga-club

Van Bommel verliest in oefenduel met Wolfsburg opnieuw van 2e Bundesliga-club

14 juli 2021, 18:31

Mark van Bommel heeft met VFL Wolfsburg zijn tweede oefennederlaag op rij geleden. Na een 0-3 nederlaag tegen 2e Bundesliga-club Hansa Rostock verloor Wolfsburg woensdag met 0-1 van Holstein Kiel, dat eveneens uitkomt in de 2e Bundesliga.

Na de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Hansa Rostock liet Van Bommel zich kritisch uit: 'In de tweede helft baalde ik. Er was een gebrek aan inzet en niveau. En er moet altijd strijd zijn.' Woensdag wist Wolfsburg echter opnieuw niet te winnen. Holstein Kiel was met 0-1 te sterk door een doelpunt van Mühling.

In de eerste wedstrijd van de oefencampagne was Wolfsburg nog wel met 2-1 te sterk voor Erzgebirge Aue. Van Bommel gaf eerder aan niet te veel waarde te hechten aan de uitslagen in oefenduels, aangezien veel van zijn spelers nog terug moeten komen van vakantie.

Voor Wolfsburg begint de Bundesliga op 14 augustus met een thuiswedstrijd tegen Bochum.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.