Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bommel verkiest Sadilek boven Hendrix

Van Bommel verkiest Sadilek boven Hendrix

17 mrt 2019, 12:38

VENLO (ANP) - Jorrit Hendrix blijft zondag buiten het basiselftal van PSV. Trainer Mark van Bommel geeft in de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo op het middenveld de voorkeur aan Michal Sadilek. De 19-jarige Tsjech deed één keer eerder mee vanaf het begin. Dat was twee weken terug in de uitwedstrijd tegen Excelsior. Hendrix ontbrak dat duel wegens privé-omstandigheden. Tegen VVV zit Hendrix op de reservebank.

Hirving Lozano keert terug van een schorsing. De Mexicaan werd vorig weekeinde tegen NAC Breda (2-0) vervangen door Cody Gakpo, die nu weer reserve is. Het basiselftal van PSV is verder ongewijzigd.

Steven Bergwijn staat op vier gele kaarten. Als de buitenspeler zondag geel krijgt, mist hij over twee weken de uitwedstrijd tegen Ajax.

Opstelling PSV: Zoet; Dumfries, Schwaab, Viergever en Angeliño; Rosario, Ihattaren en Sadilek; Bergwijn, De Jong en Lozano.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.