Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bommel verkiest Pereiro boven Gutiérrez

Van Bommel verkiest Pereiro boven Gutiérrez

26 jan 2019, 19:54

EINDHOVEN (ANP) - Érick Gutiérrez begint zaterdag in de thuiswedstrijd van PSV tegen FC Groningen op de reservebank. Trainer Mark van Bommel geeft in het Philips-stadion op het middenveld de voorkeur aan Gastón Pereiro. De Uruguayaan was de eerste vier maanden van het seizoen ook basisspeler, maar na de nederlaag begin december tegen Feyenoord (2-1) raakte hij zijn plek kwijt aan Gutiérrez.

PSV begint verder met dezelfde tien basisspelers als zondag in het uitduel met FC Emmen. De koploper van de eredivisie verspeelde toen verrassend twee punten (2-2). Invaller Nicklas Pedersen scoorde in de slotfase twee keer voor Emmen, dat de eerste 80 minuten van het duel nauwelijks iets had in te brengen.

De 16-jarige Mohammed Ihattaren maakt net als tegen Emmen deel uit van de selectie van PSV, dat twee punten voorsprong heeft op Ajax. De Amsterdammers treffen zondag Feyenoord in De Kuip.

Opstelling PSV: Zoet; Dumfries, Schwaab, Viergever en Angeliño; Rosario, Pereiro en Hendrix; Lozano, De Jong en Bergwijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.