Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bommel terug naar Sittard

Van Bommel terug naar Sittard

17 aug 2018, 16:38

EINDHOVEN (ANP) - Trainer Mark van Bommel houdt zaterdag in de uitwedstrijd van PSV tegen Fortuna Sittard nog geen rekening met het uitduel van zijn ploeg van drie dagen later met Bate Borisov in de play-offs van de voorronden van de Champions League. ,,Als je fit bent, en dat zijn we allemaal, dan kan je gewoon drie wedstrijden in de week spelen", zei hij.

Voor Van Bommel is de uitwedstrijd in Sittard wel een bijzondere. Hij voetbalde van zijn negende tot zijn 22e voor Fortuna. ,,Ik ben er letterlijk opgevoed. Door de trainers, door mijn medespelers. Wat je normaal gesproken thuis of op straat meekrijgt, kreeg ik mee bij Fortuna”, vertelde hij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.