Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bommel: sterk besluit van Advocaat

Van Bommel: sterk besluit van Advocaat

8 feb 2019, 16:29

EINDHOVEN (ANP) - Mark van Bommel was vrijdag vol lof over Dick Advocaat. De oud-bondscoach heeft Feyenoord laten weten geen trainer te willen worden. ,,Ik vind het sterk dat hij zelf die beslissing neemt. Dat doen er niet veel, hoor'', zei Van Bommel, die het zondag met PSV opneemt tegen FC Utrecht, de club waar Advocaat nu nog coach is.

,,Wie had dat vijf jaar geleden gedacht? Toen stonden we samen op het veld bij PSV, hij als trainer en ik als speler. Nu staan we tegenover elkaar. Dat is zeker leuk. We hebben af en toe nog wel contact met elkaar'', aldus Van Bommel.

FC Utrecht is bezig aan een slechte reeks en ook zijn er enkele incidenten bij de club. Oussama Tannane werd op non-actief gesteld en Riechedly Bazoer is voor drie wedstrijden geschorst. Van Bommel: ,,Dat zijn dingen die gebeuren in een seizoen. Dick is ervaren genoeg om daar mee om te gaan. Hij is onafhankelijk genoeg om daar de juiste keuzes in te maken. Hij laat zich niet leiden door wat dan ook.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.