Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bommel: Sadilek voorbeeld voor de jeugd

Van Bommel: Sadilek voorbeeld voor de jeugd

14 dec 2018, 16:31

EINDHOVEN (ANP) - Michal Sadilek beleefde afgelopen week zijn doorbraak bij PSV. De 19-jarige middenvelder debuteerde vorige week vrijdag tegen Excelsior in de eredivisie en dinsdag mocht hij tegen Internazionale in de Champions League een groot gedeelte van de tweede helft meedoen als vervanger van Érick Gutiérrez.

,,Ik heb hem vorig jaar aanvoerder gemaakt bij PSV onder 19. Hij was de drijvende kracht, hij snapt het voetbal en manier waarop wij willen spelen'', aldus Van Bommel vrijdag. ,,Michal traint op een manier dat hij zijn kans verdient. Hij brengt overal hetzelfde, bij welk team hij ook speelt. Dat is een groot compliment aan die jongen. Daarom heb ik hem laten invallen. Hij is een voorbeeld voor iedereen bij de jeugd.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.