Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bommel rekent op getergde Lozano

Van Bommel rekent op getergde Lozano

22 feb 2019, 16:07

EINDHOVEN (ANP) - Mark van Bommel heeft goede hoop dat Hirving Lozano zich zondag in thuiswedstrijd van PSV tegen Feyenoord extra wil bewijzen. De Mexicaanse aanvaller werd zaterdag in de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen (2-2) al in de rust gewisseld. Een week eerder, tegen FC Utrecht (2-2), haalde Van Bommel Lozano ook al voortijdig naar de kant.

,,Ik heb met hem gesproken zoals ik met alle andere spelers gesproken heb'', zei Van Bommel vrijdag op sportcomplex De Herdgang. ,,Hij is wel vaker gewisseld, niet alleen de laatste twee wedstrijden. Als je minder speelt, kan je een keer gewisseld worden. Zo raar is dat niet. We hebben elf goede spelers op het veld staan en twaalf goede spelers op de bank zitten. Daarom kunnen we ook wisselen. Ik kijk naar wat een wedstrijd vraagt. Op dat moment was dat de juiste keuze.''

Lozano is een temperamentvolle speler. PSV hoopt daarom dat hij zich zondag wil revancheren. ,,Of ik hem op scherp heb gezet? Dat zou mooi zijn. Het is een 'Latino', die kunnen soms heel goed reageren'', zei Van Bommel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.