Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bommel redelijk tevreden over PSV

Van Bommel redelijk tevreden over PSV

2 mrt 2019, 23:44

ROTTERDAM (ANP) - Mark van Bommel was naar eigen zeggen redelijk tevreden over de de uitzege van PSV bij Excelsior (0-2). ,,Laten we zeggen dat het een degelijke overwinning was", zei hij.

Van Bommel beseft ook dat zijn ploeg een mogelijkheid heeft gemist om aan het doelsaldo te werken tegen het zwakke Excelsior. ,,We hadden voldoende mogelijkheden op kansen. We hadden het veel beter kunnen uitspelen. Maar goed, na drie gelijke spelen op rij moeten we het misschien ook niet meteen over een zege van 7-0 hebben. Het belangrijkste is dat we hebben gewonnen."

Van Bommel verraste enigszins met een basisplaats voor Mohammed Ihattaren, die zich met 17 jaar en 18 dagen de jongste basisspeler van PSV in 50 jaar mag noemen. Het talent kreeg de voorkeur boven de gepasseerde Gastón Pereiro en hield ook Bart Ramselaar en Érick Gutiérrez op de bank. ,,Als het een paar weken tegen zit, dan kan ik voor ervaring kiezen", zei Van Bommel. ,,Maar ik kies gewoon voor het team waarmee we de meeste kans om te winnen hebben."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.